Laboratorij za kognitivno nevroznanost

Oddelek za psihologijo, Univerza v Ljubljani

Priložnosti za sodelovanje v laboratoriju

Laboratorij ponuja različne možnosti vključevanja v znanstveno-raziskovalno delo.

Študentsko delo, diplomske in magistrske naloge

Študentje, ki jih zanima raziskovalno delo na področju kognitivne nevroznanosti, se z delom v laboratoriju lahko spoznajo preko sodelovanja pri pripravi in izvedbi eksperimentalnih preizkušenj ter analizi zbranih rezultatov v okviru tekočih raziskovalnih projektov. Tisti, ki so pripravljeni samostojno nasloviti zaokroženo raziskovalno vprašanje v okviru tekočih projektov ali izven njih, so vabljeni, da v okviru laboratorija opravijo diplomsko ali magistrsko nalogo.

Podiplomski študij

K sodelovanju v delu laboratorija so dobrodošli tudi podiplomski študenti. Te se v delo lahko vključujejo kot doktorski študenti Filozofske fakultete, smeri Eksperimentalna psihologija, ali pa pri delu sodelujejo kot podiplomski študenti drugih sorodnih študijev na Univerzi v Ljubljani.

Sodelovanje v raziskovalnih študijah

Napredek v kognitivni znanosti bi ne bil mogoč brez številnih prostovoljnih udeležencev, ki so pripravljeni za napredek razumevanja delovanja naših možganov in duševnosti prispevati svoj čas in dobro voljo. Če bi kot udeleženci radi sodelovali v kateri od tekočih ali bodočih raziskovalnih študij, pišite na naslov knlab@psy.ff.uni-lj.si.